Hippique Promotions verzorgt advertentieverkoop voor Horse & Country TV

Persbericht : HIPPIQUE-PROMOTIES VERZORGT ADVERTENTIEVERKOOP VOOR HORSE & COUNTRY TV
18 JANUARI 2018
Horse & Country TV (H&C) heeft vandaag aangekondigd dat zij Hippique Promotions (HP) hebben aangesteld om de advertentieverkoop in Nederland te beheren. HP zal het volledige portfolio van kansen voor adverteerders op de televisie- en digitale platforms van H&C vertegenwoordigen. Dit gaat onder andere om zendtijdverkoop, programmasponsoring, product placement, gefinancierde programmering en online/social media advertenties.
H&C TV is bij de meeste Nederlandse kabelmaatschappijen beschikbaar. De laatste tijd is het publiek aanzienlijk gegroeid. Uit meting van het SKO, de officiƫle organisatie voor het meten van kijkcijfers in Nederland, is gebleken dat het gemiddeld maandelijks bereik over het afgelopen jaar ruim een half miljoen unieke personen is. En in november bereikte H&C maar liefst 939.000 mensen toen zij Zender van de Maand was bij Ziggo.
In een reactie op de samenwerking zei H&C-voorzitter Heather Killen: "Het is een geweldige tijd voor Hippique Promotions om aan boord te komen. Er zijn een aantal opwindende ontwikkelingen in Nederland die onze aantrekkingskracht op het gepassioneerde publiek voor paarden en de paardensport verder zullen vergroten. We hebben exclusieve hoogtepunten van de nieuwe etappe van de Rolex Grand Slam van de Dutch Masters / Indoor Brabant en we zullen zes nieuwe afleveringen van ons populaire programma Passe Partout maken voor een reeks van Nederlandse evenementen, waaronder Jumping Amsterdam, CHIO Rotterdam en Horse Event."
Harm Oljans, CEO van HP, voegt toe: "We kijken ernaar uit om met H&C samen te werken om adverteerders uit een breed scala van sectoren aan te trekken. De aantrekkelijkheid van het kanaal voor hippische merken ligt voor de hand en er is ook een grote honger onder niet-hippische merken om het welvarende overwegend vrouwelijke publiek te bereiken, welke wordt geassocieerd met de paardenwereld."
Nederlandse adverteerders kunnen nu ook campagnes bij HP boeken voor het gehele kanalennetwerk van H&C, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Zweden en Duitsland. Vertegenwoordigers van zowel H&C als HP zullen tijdens Jumping Amsterdam aanwezig zijn op de stand van Horse & Country TV om informatie en advies aan potentiƫle adverteerders te bieden.
Horse & Country TV persvragen: Daisy van Nieuwkasteele - nieuwkasteele@equinemerc.nl