21 december Kerstspecial met Britt Dekker & Esra de Ruiter bij NHC Ermelo

Britt Dekker & Esra de Ruiter

PaardenPodium met Britt Dekker & Esra de Ruiter

Ben je ook zo’n grote fan van Britt & Esra? Kijk je ook het liefst alle video’s op Paardenpraat TV?
Begin je kerstvakantie dit jaar dan goed. Kom op zaterdagmiddag 21 december a.s. naar de speciale editie van PaardenPodium met Britt & Esra.
Het bekende duo van Paardenpraat TV zorgt voor een afwisselend programma. Diverse ponyruiters krijgen de kans om mee te rijden met hun eigen pony.
Natuurlijk geven zij zelf ook tips en adviezen vanaf de paardenrug en weet jij eigenlijk alles al van Britt & Esra?
Heb je een vraag die je eigenlijk al heel lang wilt stellen?
Stuur jouw vraag voor 9 december a.s. naar accommodaties@knhs.nl en wie weet krijg jij deze middag antwoord. De middag wordt afgesloten met een Meet & Greet.

Britt Dekker
Presentatrice, mediapersoonlijkheid en YouTube-icoon Britt Dekker bekend door haar deelname aan programma’s ‘Take me Out’, ‘Echte meisjes in de jungle’ en ‘Echte meisjes op zoek naar zichzelf’.
Britt heeft een grote liefde voor paarden en haar droom is dit jaar uitgekomen met de komst van haar eigen paard ‘George’ en de lancering van de film Whitestar, die op dit moment zeer succesvol in de bioscopen draait.

Esra de Ruiter
Esra woont in Sprang-Capelle en runt samen met haar ouders en zusje een eigen dressuurstal. Esra is een fanatieke dressuuramazone en brengt diverse paarden succesvol uit op ZZ-Zwaar niveau.

Samen met Britt Dekker heeft Esra het YouTube kanaal PaardenpraatTV. Dit kanaal is gericht op kijkers die net beginnen met paardrijden of de fijne kneepjes van het vak willen leren. De video’s gaan over verzorging, opzadelen of hoe een dressuurwedstrijd er uit ziet.
Het kanaal is uitgegroeid tot een begrip in de paardenwereld met meer dan 100.000 abonnees en ruim twee miljoen views per maand.

Oproep
Voor deze clinic zoeken wij nog enthousiaste ponyruiters. Lijkt het jou leuk om mee te doen, is je pony minimaal 5 jaar oud en vind je het niet eng om voor publiek te rijden. Stuur dan een e-mail naar accommodaties@knhs.nl. In de e-mail graag informatie vermelden over jou, je pony, niveau, wat wil je graag leren en waarom wil jij deelnemen tijdens deze middag.

Wil je op de hoogte blijven volg de Facebookpagina en Instagram van het Nationaal Hippisch Centrum.
PaardenPodium met Britt & Esra
Datum: Zaterdagmiddag 21 december 2019
Tijd: 13.30 – 17.30 uur
Locatie: Nationaal Hippisch Centrum, De Beek 125 in Ermelo
Entree: € 25,- per persoon inclusief parkeren en 1 consumptie