De Koninklijke Hondenbescherming

De Koninklijke Hondenbescherming

Daphne Groenendijk is directeur van de koninklijke Hondenbescherming. Samen met haar team, waaronder Sieneke Groenman, zitten zij zich in voor diverse projecten. Bijvoorbeeld het realiseren van een Hondencentrum waar honden van durven en mogen dromen.

https://hondenbescherming.nl/wat-we-doen/ons-eigen-hondencentrum-overijs...

Via Hondenzaken.com/Hippique Promotions is Britt Dekker ambassadeur geworden van deze belangrijke stichting.

De Hondenbescherming neemt deel in de Inspectiedienst voor gezelschapsdieren, die optreedt ter voorkoming en bij meldingen van dierenmishandeling en verwaarlozing.

Iedereen kan een steentje bijdragen, gewoon heel simpel, kies voor de onderstaande link en ondersteun:

https://hondenbescherming.nl/help-ons/word-donateur/

Er komt een Snuffeltuin bij Het Hondencentrum van de Koninklijke Hondenbescherming in Den Ham aan de Linderdam Zuid 3, 7683 PR DEN HAM.

Op zaterdag 3 juli hebben we een item gedraaid voor het KRO-NCRV televisieprogramma Beestenbrigade in Den Ham en Ommen. Ze gingen op ons terrein ‘op missie’, de missie is het maken van een snuffeltuin voor honden. De finishing touch is gedaan worden door de kinderen en de presentator. Het komt in oktober op de buis.

Check onze Socials........... en blijf op de hoogte van alle mooie dromen die de Hondenbescherming gaat waar maken !

Er is altijd plek voor sponsoring, verbindt uw naam aan dit goeie doel.

https://www.hondenvoorhondenloop.nl/

Ieder jaar is er een HondenvoorHondenloop en ook dit jaar weer. Team Hondenzaken.com loopt ook mee. In de onderstaand HvH sheet vindt u meer informatie over de prijzen en mogelijkheden. Waarom meedoen met uw bedrijf ?

    Naamsbekendheid voor uw bedrijf, sportief bedrijfsuitje voor medewerkers met een hond, opbrengst van het Hondencentrum van de Hondenbescherming